Hanna Loffart

Måndagslistan v. 2

MåndagslistanÅrets första måndagslista får det bli, då jag låg sjuk förra veckan och varken hade ork eller lust till att skriva. Idag drar jobb/skola/dagis/fritids/aktiviteter igång ordentligt igen, något jag kan tycka är ganska skönt. Vardag och rutiner. Det finns en del saker jag ser fram emot i veckan:

– Jag fyller 30 år imorgon. Jag har sagt att jag inte orkar styra med något, får se om Emil gör det. Annars står det tydligen torsk på matlistan hemma. Jag kan absolut se 100 bättre sätt att fira sin födelsedag på.
– Pysseltjejerna kommer över ikväll för en fika, vi slopar pysslandet idag.
– Jag ska träffa min fina vän Asta på onsdag, det var ett tag sedan nu så jag längtar ihjäl mig!
– I helgen har vi inga planer alls, pojkarna ska skjutsas till sin pappa och jag ska försöka ta tag i hemmet.
– Jag ska börja skriva matlistor för varje vecka, nyttig och ny mat!
– Jag har beställt en ny bok som jag hoppas kommer i veckan, då ska hemmet struktureras upp!

Vad ser du fram emot i veckan som kommer? ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats