Hanna Loffart

Måndagslistan v. 43

Måndag och ny måndagslista!

Veckan ser ut så här:

– Förmodligen bio med min pappa och lillasyster ikväll.
– Min syster Frida fyller år, men jag tror inte hon ska firas denna vecka.
– Träffa pysseltjejerna.
– Planeringsdag med förvaltningen på fredag, vi ska vara på Hedenlunda och där får man alltid så god lunch!
– Middag med bästisarna på Parken här i stan, som jag ser fram emot det!

Förutom detta så kommer nog all ledig tid spenderas i Thristans rum med hans sängbygge. Och det för ju såklart med sig en hel del annat med. Måla väggar osv. Men det är skoj och Thristan tycker det är helt okej att leva i kaos nån vecka. “Jag kanske inte ska ta hem kompisar den här veckan” sa han igår och så skrattade vi åt all röra.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats