Hanna Loffart

Måndagslistan v. 5

Måndagslistan

Ny vecka – nya tag, eller hur är det man säger?
Förra veckan var ju enda önskan att vi skulle få bli friska. Den får stå kvar även denna vecka. NU måste det väl vända? Men vi har ändå en del att se fram emot:

– Jag ska göra fransar igen, jag gör det då och då men tycker det blir för dyrt att ha det hela tiden. Men nu, efter all denna sjukdom, är jag fasen värd det! Jag inbillar att jag kanske känner mig piggare om jag åtminstone SER piggare ut.
– Till helgen väntar tacomys med vänner!
– Pojkarna ska på simskola igen, Thexas missade ju förra veckan när han var sjuk så han ser verkligen fram emot det. PLUS att han har simskola med skolan fyra dagar denna vecka, ni kan ju tro att han är glad?
– Jag ska piffa färdigt i vardagsrummet nu när soffan har kommit!
– Vi planerar vår 30-års fest för fullt nu, så kul det är!

Vad ser du fram emot i veckan som kommer?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats