Hanna Loffart

Måndagsträffen

Igår var Tobias bakfull och tråkig. Slog ihjäl några timmar med Titti och Charlie istället. Fick lite mer kläder av dom som Charlie har växt ur. Allt känns så mycket verkligare nu när vi har grejer till Sixten här hemma. En massa kläder och en vagn som står i familjen Hulls garage. Med fyra månader kvar så börjar det vara dags att handla hem lite mer saker så att man slipper betala allt sista månaden. Men det där löser sig med tiden.

Idag har jag haft värsta städnojan. Har städat heela lägenheten ordentligt, något som knappt är gjort sen vi flyttade in. Skrubbat badkar och handskurat golven bland annat. Skulle ha bakat bröd också, men insåg att vi inte hade någon jäst hemma. Så det får bli en annan dag. Har ätit en massa broccoli också eftersom jag har järnbrist. Jippie. Tur att jag inte tycker att broccoli är alltför äckligt då. Det går ju i så att säga. Asta ringde mig förut, hemkommen från Peace & Love-festivalen. Hes som få och hon tycker alltid att jag städar när hon pratar med mig. Det blir lätt så när man bor tillsammans med Tobias och jag vill ha det rent och han inte får såna där städnojor som jag får. Oh, jag är en sån bra hemmafru.

Nu ska jag och Tobias snart ner till stadsparken med mamma och Ebba. Måndagsträffen, blir trevligt. Vi och pensionärerna typ. Men är det sommar så är det. Och då hör måndagsträffen till. Tror att Ebba är lite småkär i Tobias faktiskt. Hmjo, det skiljer sig ju bara femton år. Ska nog ta ett snack med systeryster.

Wictoria Nillson – Allt vi känner för varann.                                   Så bra, och jag är för jävla passionerad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats