Hanna Loffart

Märka upp kläder – namnlappar

Jag har tidigare tipsat om namnlapparna som vi använder till att märka upp Thiaras kläder med. Man fäster dom enkelt som ett klistermärke på kläderna eller skorna sen. Några få har åkt av i tvättmaskinen, men av de 250 som vi använt oss av, så hade kanske 5-10 åkt av. Så det är ändå ett bra betyg.

Jag beställde hem nya namnlappar för ett tag sen, men de dök inte upp! Jag mailade till företaget, som ändå hade skickat dom. Postens fel alltså, ibland händer det tydligen. Men de var såklart profsiga och skickade nya direkt. Igår fick jag hem dom och nu har jag märkt upp alla Thiaras kläder i storlek 92. Och det var inte lite kläder det, tack snälla Nellie och Titti för att Thiara får ärva så himla fina kläder! ♥DSC00534

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats