Hanna Loffart

Marknad och sånt

Kvällen hos Linda igår var underbar. Älskar att träffa mina kära sådär. Kan sakna det vissa stunder, men jag är fortfarande med. Och igår var det min tur att äta baguette. Så det så. Så jag fick också vara med och leka lite. Tobias var ängel som kom och hämtade mig, då min cykel inte riktigt var körduglig. Linda och jag lyckades pajja den i torsdags, konstigt nog. Komiskt.

Vaknade tio i sex imorse, som vanligt ungefär. Kunde inte somna utan gick upp och donade lite. Va sen lite elak som väckte Tobias, men det hade han nog inget emot. Tittade på friidrott tillsammans i soffan sen, jag somnade nån timme eller så. Fick sen äta våfflor till frukost eftersom Tobias inte ooorkade åka och köpa frukost till mig. Hah. Sen kom familjen min och hämtade mig och vi åkte till Regnamarknaden. Köpte blommor och strumpor till Tobias och mig. Och så brända mandlar till systrarna, det var populärt.

Sjukt trött i kroppen och bäckenet åkte vi sen hemåt Katrineholm igen. Drog i oss lite mat på McDonald´s innan vi åkte och tittade på det som var kvar av Tobias fotbollsmatch. Tror för övrigt att Ebba är lite fööör förtjust i honom. Hmm. Efter matchen skulle Tobias häva öl med lagkamraterna. Jag följde med ut till Valla.

Har där spenderat tiden med att plantera om blommor med mamma. Eller nåja, hon planterade och jag tittade på. Tycker inte om att få jord under naglarna faktiskt. Har fått några timmar att gå iaf. Nu är jag hemma igen, sitter och väntar på Tobias. Får se när han kan tänkas dyka upp. Och hur det går då…

Yes, så såg min dag ut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats