Hanna Loffart

Midsommar

I år har vi firat en lite annorlunda midsommar.

Vi firar ju alltid med vår ”Happy family” där vi är fyra familjer och bästisar. Men i år valde två av familjerna att åka iväg med deras husvagnar nu under midsommar. Så kvar blev vi andra… Haha, nej då! Vi har haft en supermysig midsommar tillsammans!

Thristan och Thexas har nog alltid firat midsommar med oss, men i år var det pappa-helg och eftersom alla ändå inte skulle va med, så valde dom att åka till sin pappa. ”Inget är ju ändå som det ska” muttrade Thristan.

Vi åt sillunch till lunch som alltid. Emil kämpar på med sillen.
Thristans skolsköterska sa nämligen när han var mindre att ”man måste smaka på saker 25 gånger innan man vet om man gillar det eller inte” så Emil kämpar på med sill en gång om året, han avskyr det! Och vi skrattar! Han kan ju smaka på julen också, men nej den vill han inte förstöra! Haha.

Vi klädde upp oss och åkte hem till Bettan, Robin och barnen. Just när vi skulle fika kom regnet, såklart. Men när det sen var dags att tända grillen så slutade det, perfekt! Smarrig fika, gott med grillat, kubb, barnen lekte så bra och myste till film på kvällen. Thilox somnade 22:30 i vår famn och vi spelade spel tills vi åkte hemåt efter midnatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats