Hanna Loffart

Midsommarfirande 

Vi har haft en riktigt bra midsommar!

Emil gjorde en god midsommarlunch och Thiara vräkte i sig av sillen. Gott gott!

På eftermiddagen gick vi tillsammans med grannarna den korta vägen upp till Bettina och Robin, som i år igen bjöd in till midsommarfirande. Vi började med att leka lite lekar, som jag fick vara ansvarig för. Jag tycker jag fick ihop roliga lekar, trots noll inspiration under tidigare av dagen. Alla hade roligt, även barnen som kunde vara med och leka.

Thiara fick bla tävla i att äta upp det godaste i mitten av Ballerinakakan. Klart hon va duktig! Och klart att hennes lag vann.

Efter lek så satte männen igång grillarna. Det var en rejäl grillbuffe vi bjöds på sen. Färskpotatis, klyftpotatis, goda såser, sallader och Lindas goda baguetter. Det var ingen som fick hungrig från bordet i alla fall! Bettina hade gjort två “tårtor” till efterrätt. Herregud så gott! Hade kunnat äta hur mycket som helst! Haha.

Thiara hade hur roligt som helst och höll igång ändå till 23, då vi knatade hemåt. Även i vagnen på väg hem var hon vaken, men ögonen var bra trötta då. En riktig partypingla!

Hon sov inte så länge ändå idag. Emil gick upp med henne runt 7. Så vid 10 somnade hon i min famn i soffan, och här ligger vi än. Mysigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats