Hanna Loffart

Min födelsedag

Jag hade en så fin födelsedag idag, precis så lugn och mysig som man kan önska sig att den är när man fyller 32 år.
Emil och barnen väckte mig med skönsång och presenter imorse.
Thiara var helt pirrig över det, ska visa er varför imorgon…

Sen en dags jobb och i eftermiddags när jag kom hem så hade de tänt marschaller utanför huset. Så mysigt! En bukett tulpaner hade de köpt till mig under dagen. Sen lagade Emil god mat och hade köpt semlor till fika. Sen bjöd barnen på en födelsedagsshow som heter duga, ni kanske har sett på min Instagram. @fruloffart

Nu har vi degat i soffan resten av kvällen och det är dags att krypa till kojs. Nöjd och tacksam över denna dag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats