Hanna Loffart

Mina mål för 2017

Det här inlägget skulle ha publicerats för flera veckor sedan, men glömdes bort i all sjukdom.

Nytt år betyder nya mål inför detta år!
Som ni vet så avger jag aldrig löften, men mål kan man ha.

Målet för 2016 kan ni läsa om HÄR.
Det där med sovrummet får nog stå kvar som mål för 2017 också.

Mina mest gillade bilder under 2016 enligt Instagram, bara bröllopsbilder. ♥

runesdotter_full

Men mål för 2017 då?

Hälsan måste bli nummer ett från och med nu!
Jag har under så många år lidit av afte som ni vet, jag måste gå till botten med det. Jag är fasen villig att testa vad som helst! Att dra ner på gluten och socker kan hjälpa, det blir verkligen en utmaning!

Jag vill bli en roligare mamma!
Jag har varit så trött det senaste året, när vi väl är lediga så gör vi ingenting. För att jag inte orkar, för att min energi är som bortblåst. Jag tror inte alls att barnen lider, de älskar att bara få vara hemma och dona med sitt. Det är mitt dåliga samvete det handlar om.

Jag vill laga mer mat!
Barnen klagar på all mat, så det spelar liksom ingen roll vad man lagar längre. Så nu ska jag laga mat som jag tycker om. Jag ska testa nya recept och speciellt fisk – som jag älskar men är rätt osäker på hur man lagar.

Jag vill måla om huset.
Det var ju Emils förhoppning redan förra sommaren, men då bröllopet kostade en förmögenhet så hade vi inte råd. Det är tveksamt om vi kommer ha råd med det i sommar heller, men man kan ju hoppas!

Jag vill läsa en bok.
Nej förresten, nu sätter vi upp höga mål – två böcker detta år ska det bli! Jag läser ALDRIG utan sitter hela kvällen med den där jäkla mobilen i ansiktet eller med datorn i knät. En bok (eller två) får det bli!

Få mer tid med Emil.
Om det är något vi aldrig gör så är det att gå på dejt. Förra året fick vi till EN dejt och då tvingade jag med honom för hotell och restaurang en vecka efter bröllopet, då allt kändes ganska pissigt. Men det var också det enda vi gjorde.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats