Hanna Loffart

Missförstånd och fest på en måndag.

jag blir så trött. men kanske mest på mig själv. ibland klantar jag till det ordentligt, som nu. och jag kan väl inte mer än att be om ursäkt. en missförstånd också. t står inte för thessan tex, fick en del reaktioner på det. men nåväl, inlägget är borta. men kanske inte glömt? usch, mår lite smådåligt över att det är så här nu. men som sagt, det finns väl inte så mycket mer för mig att göra. får helt enkelt sluta beblanda mig i folks liv, och inte lägga mig i saker som jag kanske inte har att göra med. så, förlåt till dom som tagit illa upp.

gårdagen var sjuk, helt jävla sjuk. tobias, simon, linus, grell m.fl var lediga idag, så vi köpte med oss några liter vin och hälsade på hemma hos linus. johanna, bejjan och jag inledde allt med lite fia med hutt, farligt. kvällen var suddig, men trevligt att bara sitta och umgås med folk. allergi mot linus katter, snyggt. efterfest hos johanna tydligen. konstig mat och taxi hem. bad på det vilket resulterade i vattenskador i badrummet och hallen. seg dag idag. sånt man får ta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats