Hanna Loffart

Möhippa på gång – mail om utmaning 1

Dagen började med ett mail. Avsändare: “Herr & fru Loffart”
(Emil kallas för Loffart)

” Kära Hanna

Om du dessa utmaningar missar – vi tjejer dig dissar!!
Du ska på måndag 11/4 ta ett foto av dig på arbetet. 
Utmaningen går ut på att ta det snyggaste “duckfacet” som du sen ska posta på sociala medier så som instagram och Facebook
Kvack kvack “
 img_9643.jpg
Så det var bara att slänga upp en bild på Facebook och Instagram och invänta en reaktion. Men det kom ingen! Haha. Men bilden finns där och jag förmodar att jag har klarat min utmaning. Haha, vad lustiga de är mina vänner! Jag kan gissa vem som ligger bakom den här idén och genomförande, får nog veta så småningom om mina aningar stämmer.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats