Hanna Loffart

Mot Ullared

Helgblommor på bordet.
De var nog i rätt dåligt skick, för de har redan börjat nicka.
Och då har jag ändå snittat om de två gånger sedan i fredags.

DSC02972

DSC02973 DSC02974

Nåja, jag är på väg till Ullared med min mamma, två av mina systrar samt systerdotter nu. Hoppas på bra julklappsshopping till barnen och en ny lampa till tv-rummet. Och strumpbyxor och pennor till Thiara på hennes begäran. En sak är säker och det är att man aldrig kommer därifrån tomhänt iallafall.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Tips är att ställa in blommor i kylskåpet så mycket som möjligt. Jag har en bukett blommor köpta på Ica som är jätte fina just för att jag stallde dom i kylskåpet när jag var borta en helg ( fick dom för två veckor sen ) tips bara! 🙂

stats