Hanna Loffart

Mota ångesten med sysslor

En ny cancervecka är påbörjad. Emil får cellgifter imorgon och jag får stå bredvid utan att kunna göra något alls, bara se hur dåligt han mår av det. Dessutom hade jag en tid hos min kurator i förmiddags, jag var totalt dränerad när jag kom därifrån efter 70 minuter.

Kände direkt att det är lika bra att maxa dagen för att mota ångesten och gråten.

Sagt och gjort. Vi åt lunch och sen har jag hunnit med återvinningen, lämnat en ansökan om skolbyte till Thristans skola, hämtat ut min lampfot som jag vann hos Elon, hämtat ut paket, fotat samarbete, varit på Jysk med Thiara, glass på Biltema, Dollarstore, köpt en tomatplanta av en jättetrevlig kvinna, hämtat ut onlineorder på Ica.

Sen va det kväll, Thristan kom hem från sin pappa (Thexas är kvar tills imorgon) och vi orkade inte laga mat så körde toast och yoghurt. Och sen fotboll på tv ikväll såklart. Så dagen gick till slut relativt smärtfritt ändå. Det gäller att hålla sig sysselsatt ibland bara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats