Hanna Loffart

Mysdag med Thiara

Igår eftermiddag kom grannarna hit och vi fikade på munkar.
Sen lekte barnen länge, länge i Thiaras rum innan de gick hemåt igen.

img_8510.jpeg

När Emil kom hem från jobbet så hade han med sig sushi och thaimat hem som vi mumsade i oss. Sen röjde Thiara järnet en stund innan hon somnade gott för natten. Både jag och Emil var så trötta och gick och la oss rätt tidigt. Och imorse blev jag väckt av Thiara som ville mysa.

Emil jobbar idag så jag och Thiara har kompat ihop. Vi har varit nere på stan och köpt en födelsedagspresent till min kusin Sigge som fyllt 1 år och som vi ska fira imorgon. Sen åkte vi och handlade på Maxi och det gick jättebra, Thiara tycker inte alls om att sitta i kundvagnen, men idag gick det riktigt bra! Sen passade vi på att gå över och hälsa på barnens mormor på hennes nya jobb.

När vi kom hem så åt vi lunch, vi köpte varsin sallad på Maxi som vi mumsade i oss. Thiara var lyrisk! ”Jaja älskar räkor mamma, tack tack så mycket mamma, älskar dig mamma, älskar räkor mamma.” Haha. Nu ligger hon ute i vagnen och sover gott, jag ska plocka lite här hemma i vanlig ordning och dra igång en tvätt. Och lite senare får vi besök av Bettina och Fia och alla barnen. Sen blir det lek och röj med dom hela kvällen då papporna ska roa sig med annat.

img_8524.jpeg img_8531.jpeg img_8532.jpeg img_8530.jpeg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats