Hanna Loffart

När barnen var hungriga.

I förmiddags tog jag mig en dusch. Thristan satt och tittade på barntv och Thexas kastade ner alla badleksaker på mig som vanligt. Sen försvinner Thexas ut till Thristan. De kommer tillbaka in till mig i badrummet tillsammas, Thristan bärandes på en morot och en potatisskalare och Thexas på två burkar majs. Hungriga barn? Oj, vad jag skrattade. Måste ha sett roligt ut när de stod där och grävde i kylen efter nåt gott.

Mat fick de sen iaf, spagetti och köttfärssås. Det gick ner lätt i de små magarna. Sen gick vi ner på stan en sväng. Min allergimedicin var slut och Thristan fick såpbubblor av Frida. På vägen hem öppnade sig himlen över oss. Självklart skulle Thristan blåsa såpbubblor ändå utanför porten hemma, så det var bara att trotsa regnet. Jag och Thexas ställde oss innanför och kikade ut på Thristan.

Nu ligger bägge barnen och sover. Inte okej att Thristan sover egentligen, det kommer jag få igen ikväll när han ska sova. Men han bär på en liten förkylning och behöver nog få vila en stund. Thexas lär vakna när som helst, en timme har han snart sovit.

Undrar lite när Emil kommer hem idag. Han är ju som bekant på utbildning med jobbet i Motala, men kommer nog hem framåt kvällen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats