Hanna Loffart

När dagen är till ända.

Thexas verkar också lite piggare nu, peppar peppar. I förmiddags visade tempen på 38 och under dagen tycks den ha sjunkit ytterliggare. Men han har bara tuttat tre ggr totalt idag, annars brukar han kunna äta myyyycket mer än så. Så riktigt kry är han inte ändå. Thristan får bli hemma från dagis imorgon också, vill inte bege mig ut i minusgrader med Thexas också om han inte är riktigt bra. Får se under dagen imorgon hur han verkar, hoppas innerligt att han är frisk så vi kan hitta på nåt skoj. Nu har vi suttit hemma hela veckan och det börjar bli trist!

Idag har barnens farmor och faster varit här och hälsat på. Jag passade på att smita iväg en sväng för att köpa Alvedon och lite vantar och mössor till barnen. Ikväll har även barnens mormor och moster Frida varit här. Jag och Emil åkte till gamla lägenheten och hämtade ytterkläder från förrådet. Min tunna sommarjacka har gjort sitt för ett tag känns det som.

Thristan somnade vid middagsbordet idag. Så himla söt, han orkade verkligen inte hålla ögonen öppna! Han bad om att få lägga sig. Sen satt han på pottan och kissade med stängda ögon medans jag borstade tänderna på honom. Och inte ville han läsa de två böcker som vi ALLTID läser i sängen heller. “Nej mamma, inte Bob. Jag sova. Hejdå.” Nu hoppas jag innerligt att han sover hela natten. Han har vaknat varje natt utom en sen i söndags och varit ledsen och klagat på magont.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats