Hanna Loffart

När helgen har passerat.

Gårdagen spenderades med Linda i Norrköping. Vi slog ihjäl en timme inne på Panduro för att fylla på pysselförrådet innan vi intog lite mat och småbutiker och åkte sedan hemåt. Vi hämtade upp Emil och Thexas i Forssjö, där de varit och lekt hela dagen.

När vi kom hem tog vi en promenad upp till Maxi och handlade mat. Emil skämde bort mig med god tre-rätters. Vi försökte bjuda hem min familj både fredag och lördag men utan att det passade. Så vi gav upp det och åt mumsig mat själv istället. Kantarellsoppa, laxplanka och ostkaka.

Idag har vi haft en riktig fixardag. Emil har gått lös med hammare och borrmaskin här hemma och vi har äntligen fått upp ljuskrona, småhyllor och tavelväggen. Skönt att ha det gjort. Nu ska bara foton framkallas också.

Vi väntar in min mamma som varit på IKEA och handlat med lite småsaker till oss. Bla LJUS som det bekant nog råder brist på hos oss just nu. Även stolsdynor in till vardagsrummet. Om en timme ungefär kommer världens bästa Thristan äntligen hem igen. Han har sovit hos sin farmor och farfar inatt då han-som-inte-får-nämnas-vid-namn har haft fest.

Imorgon är det återigen måndag, den här helgen har gått alldeles för fort. Då väntar dagis för Thristan med förhoppning att vi får hålla oss friska nu. Vi ska försöka hinna med Öppna förskolan imorgon med.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats