Hanna Loffart

När jag är lite piggare.

Yes, jag tycks få behålla både smörgås och vatten nu iaf. Härligt. Jag har spenderat förmiddagen i soffan och sett Nyhetsmorgon med datorn i knät, alldeles lagom jobbigt. Barnen levereras hem kl 16, så innan dess ska jag försöka få i mig lite lagad mat också. Vad tror vi om det?

Får se om jag orkar ta tagi hemmet också. Skulle behöva handla, men det får bli Emils lott sen när han kommer hem från jobbet. Jag ska nog hålla mig inne och ifrån människor idag. Men, det verkar gå åt rätt håll och DET är jag tacksam för. Nu hoppas jag bara innerligt att barnen och Emil klarar sig från magsjuka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats