Hanna Loffart

När jag är magsjuk.

Det är sex år sedan som jag var magsjuk sist, nu är det dags igen. Crap, vad vidrigt det är! Gårdagskvällen spenderades i sängen och inne på toaletten och natten har varit orolig med ont i magen. Idag tycks magen må bättre. Jag har matat den med en smörgås och lite vatten som jag hoppa få behålla.

Emil var underbaring igår som tog barnen hela kvällen och fick i dom både mat och lyckades borsta tänderna utan problem. De somnade gott utan att jag stoppade om dom, då jag låg däckad i sängen då.

Nu har precis min mammas man varit här och hämtat barnen så jag kan få vila lite idag. Både han och mamma är lediga idag, så det passade ju bra. De skulle åka lite pulka och leka utomhus, mycket roligare än att umgås med sin sjuka mamma. H-O-P-P-A-S innerligt att jag slipper spy mer nu. Baah.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats