Hanna Loffart

När man snart har en 11-åring i huset

(Inlägget är i samarbete med Åhlens och innehåller annonslänkar)

Om bara två veckor fyller Thristan 11 år och ni kan tro att förberedelserna är i full gång. I alla fall hans egna förberedelser.
Han har skrivit en gedigen önskelista som han lagt ner väldigt mycket tid på. Den består nästan bara utav olika lego. Men förutom det önskar han sig presentkort på Elgiganten för att kunna köpa sig en första egna dator. Stort, eller hur? Han är beredd på att han förmodligen kommer att få önska sig det både i födelsedagspresent och julklapp om han ska komma upp i den summan som en dator och dess tillbehör kostar. Men det är han medveten om och det tycker jag är bra gjort av honom att spara till något som han verkligen till ha.

Jag kan nog inte skriva vad vi tänkt ge honom (förutom en säng och nytt, fint rum men det räknas ju knappast tycker jag?) för jag tror att han kan gå in här och läsa om han känner sig alltför nyfiken. Han brukar nämligen googla sig själv ibland. Så nu gäller det att tänka på vad man skriver och delar med sig av här.

Men det känns svårare och svårare att hitta på presenter ju äldre de blir. Nu har vi kommit på en sån himla bra julklapp till Thristan, men lite “småsaker” ska han väl få också. Jag har som vanligt spanat runt lite och hittat en del hos Åhlens som jag tror han skulle gilla, mycket snygga kläder hittade jag där! Har ni andra tips på vad ni tror att en 11-årig kille kan gilla så får ni gärna tipsa mig.

(Länkar till produkterna finns under bilderna)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats