Hanna Loffart

När mina killar är trötta.

Viiilken seg dag vi har här hemma! Thristan kom ju som bekant hem sjuk igår. Han vaknade 4-5 ggr inatt och var kokhet, Alvedon hjälpte inte speciellt mycket. Han satt i min famn en stund, men somnade sen om skönt i sin egen säng varje gång. Thexas fick komma över i våran säng redan första gången han vaknade, jag kände redan då att jag bara orkar springa fram och tillbaks med ett barn.

Imorse vaknade barnen strax efter 6, och Emil gick upp med dom. Jag vilade två timmar till, och ringde sedan dagis och meddelade om en hemma-dag för Thristans del. Idag är det som vanligt när han är sjuk. Pigg som en nötkärna, lite överdrift kanske då han är förkyld också. Men febern tycks vara borta och det är skönt det.

Mina killar har varit trötta idag, inte så konstigt då de var uppe så tdigt plus orolig natt. Thexas tog en tupplur på 2,5 timmar. Emil vilade på sängen, och lagom när thexas vaknade så somnade Thristan på soffan. Och där ligger han nu. Vi ska strax iväg och byta en present som Emil fick, och sen storhandling.

Idag fyller min pappa år (ålder okänd, kan det vara 49?) så ikväll ska vi dit på lite fika. Får se om Thristan orkar, men som det ser ut nu så åker vi dit iaf.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats