Hanna Loffart

När nycklarna försvinner och dyker upp igen på konstigt vis.

Mina nycklar har varit försvunna några dagar nu. Jag har inte brytt mig så mycket om det, eftersom jag är ganska bra på att slarva bort saker eller “lägga dom på bra ställen.” Men idag behövdes verkligen nycklarna då vi skulle plocka med saker i förrådet och jag har förrådsnyckeln på min nyckelknippa. Men, nycklarna var spårlöst borta!

Jag har vänt upp och ner på hela hallen, tömt varenda ficka i alla jackor, inklusive Thristans. (Man vet aldrig med honom, han ska “bara låna.”) Jag brukar lägga ycklarna antingen i fickan eller i sidofacket på skötväskan. Skötväskan har jag vänt ut och in på tre gånger idag, Emil en gång. Men icke. Spårlöst borta! Inte låg de i någon av vagnarna eller. Jag började få lite smått panik då hemnycklar, förrådsnycklar och tvättstugenycklar snart ska lämnas in.

För en liten stund sedan gick jag till skötväskan för att se om lappen med färgnyansen till Thristans rum låg där. Och vad hittar jag i sidofacket där nycklarna ALLTID ligger? Jo, mina nycklar såklart! Högst upp också, fastän vi rivit runt och tömt väskan. Hur fan har detta gått till?

Min misstanke är ju såklart att Emil eller Richard har hittat nycklarna och sen lagt ner som där för att driva med mig. Vilket de såklart förnekar. Men hur har de annars hittat dit? För de låg då minsann inte där förut, det är ett som är säkert. Känns lite obehagligt faktiskt. Har någon haft nycklarna och sedan smygit in med dom igen? Oääh.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. keyfinderuf

    Tappar du alltid bort dina nycklar och spenderar mycket tid på att leta efter de?
    Då har vi den perfekta lösningen på ditt problem. KeyfinderUF hjälper dig att hitta dina nycklar på några sekunder. Titta in på vår hemsida för att läsa mer om vår produkt.
    http://www.keyfinderuf.se

stats