Hanna Loffart

När Thexas och jag är hemma och rensar.

Thexas och jag har just nu en mysig dag hemma. Eller mysig och mysig, han är mest sur. Men nu sover han en sväng och jag pasar på att rensa/packa lite. Det går inte fort inte.

I förmiddags var vi förbi lägenheten en sväng och svärfar fixade elen som skulle dras i nya väggen. Det blir nog superbra. Jag maskerade Thristans vägg, men tejpen tog slut så mer än så blev det itne gjort idag.

Jag känner mig inte riktigt i fas. Är riktigt trött och sliten och saknar Emil något enormt. Vi har inte umgåtts själva mycket den här veckan han har varit i lägenheten till sent på kvällarna. Men snart är allt färdigt och flyttat och då blir det som vanligt igen. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats