Hanna Loffart

När Thexas soooover.

Vi har haft en skön dag i värmen. Thexas vaknade klockan 5 imorse. Pjuh! Men klockan 8 var han trött igen och sov då till 12, FYRA timmar alltså. Jag sov några timmar jag med faktiskt, Thristan gjorde mig sällskap samtidigt som han kollade barntv/film och lektemed lego och bilar. Snäll kille.

Så hela vår dag blev ju rätt förskjuten. Men vad gör det? Vi har hunnit vara ute några timmar och blåst såpbubblor, Thristan får aldrig nog! Jag har även varit in på Åhléns en sväng och köpt kardborrband så jag kan färdigställa scrapbooking-kortet jag började med igår.

Thexas har hunnit med en till nap nu i eftermiddag. Tröttis. Värmen gör nog en hel del. Så jag antar att det blir en lite senare kväll för hans del idag.

Nu väntar vi hem Emil när som helst. Thristan ska åka till han-som-nte-får-nämnas-vid-namn om en liten stund också. Det känns som att det var jättelängesen han var där nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats