Hanna Loffart

När Thristan blir frisk, blir Thexas sjuk.

Idag är Thristan piggilin igen. Han bökade som sjutton inatt och under två timmar gick jag fram och tillbaka till en ledsen sötnos. Men det minns han inte idag, men han klagade på ont i magen inatt. Blev lite orolig för magsjuka, men det gick över som tur är!

Lillebror Thexas vaknade runt 5 inatt och bökade mer än vanligt, kokhet till råga på allt. Tempen imorse visade på 39.4 och för någon timme sen var den uppe i 40.0. Han fick lite Alvedon och sov sen gott en stund. Nu verkar han lite piggare, men ändå sjuk. Om en annan hade 40 graders feber så hade ju jag legat däckad. Det är ett under hur barn orkar!

Om en stund kommer Emil hem och då ska jag och Thristan cykla iväg till frisören. Hans kallufs står nu under beteckningen vildvuxet, så nu ska vi få lite ordning på det. Det brukar vara gudmor Jenny eller moster Amanda som klipper honom, men nu ska vi alltså åka till en helt annan frisör, som vi tom har bokat tid hos och ska betala för. Haha. Hoppas det går bra.

Ikväll är det i vanlig ordning teonsdag. Det är veckans höjdpunkt! Ikväll kommer vi vara här hemma pga en febrig Thexas och för att Emil måste åka till Eskilstuna och hämta den där pinnen och få ett papper påskrivet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    ni for förbi nere på stan på cykeln så jag hann inte ens få ur mig ett hej =), hoppas frisör besöket gick bra! puss!

  2. Lisa

    Funkar Emil och han-som-inte-får-nämnas-vid-namn bra ihop med tanke på att det är han som åker iväg till Eskilstuna?

stats