Hanna Loffart

När Thristan var så duktig på att shoppa.

Efter Thexas nap förut så tog vi en tur ner på stan. Thexas i vagnen och Thristan gåendes bredvid. Min stora kille, han är så duktig när vi är iväg sådär nu för tiden. Han lyssnar och gör som man säger, tjatar inte efter saker osv. Vi skulle leta efter skor till Thexas och den där kepsen till Thristan. Vi hittade inget av det. Men fem tröjor fick Thristan, har var med och valde själv och “mätte” själv att de passade mot magen. Sötnos. Efter shoppingen så avslutade vi med en glass vid fontänen. Mysigt värre!

Sen ringde Linda och ville komma förbi, passande nog var vi ändå klara och på väg hemåt då. Väl hemma så hade Emil precis kommit hem från jobbet. Thristan åkte till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn förut och det kändes så tungt att lämna bort honom idag. Vi har vekligen haft mysiga veckor utan en massa bråk, så det blir väldigt tomt utan honom hemma i helgen.

När Linda hade åkt hem så åkte vi andra ut till Valla en sväng. Lite prat och kaffe medans Thexas lekte gärnet med Ebba och hennes kompisar. Han börjar också bli så stor. Idag stod han tex på studsmattan och gungade lite försiktigt samtidigt som han höll mamma/mormor i handen. Han fick även vara med de “stora tjejerna” i lekstugan. Det var en väldigt trött kille när vi kom hem, inte så konsigt med hans uteblivna förmiddagsnap idag.

Ikväll är jag riktigt trött, tror jag ska gå och lägga mig snart. Sov väldigt illa inatt så jag hoppas det blir bättre den här natten.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats