Hanna Loffart

När vi försöker få iordning inför kalaskvällen.

Idag kör vi fix non-stop. Emil ska fira sin födelsedag (som var i måndags) här ikväll kl. 18. Så vi har massa att pyssla med. Men nu börjar rummen ta form. Thristans rum, Thexas rum, badrummet, toaletten och nästan köket är färdigt. Bara vardagsrum, vårat sovrum och hallen kvar. Men hallen tar vi sist, där hamnar nämligen allt bråte under tiden.

Det blir ett mysigt hem, helt i vår (min?) smak. Än har vi några kartonger att plocka upp, men de sakerna vet jag inte riktigt vart vi ska ha än. Så de får vänta. Vi har även en massa säckar med tvätt, då våran gamla tvättmaskin ju gick sönder. Det kommer ta några dagar att tvätta ikapp allt. Men nu har vi torkmaskin också, jädrar så bra!

Jag sitter och gunger Thexas i babysittern samtidigt som jag skriver. Så tro inte att jag sitter och slöbloggar bara. Nej, här är vi effektiva. Snart slår han ihop sina fina, små blå ögon och då är det jag som går lös med ljusstakarna och piffet. I love!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Du får ta lite bilder på lägenheten när du håller på och sen när du är helt klart. Kul o se hur det förändras även när du håller på o packar upp allt..

stats