Hanna Loffart

När vi ska bli fina i håren.

Igår hade vi verkligen en slapp dag. Vi spenderade den hemma i mysbyxor, väldigt skönt. Mycket lek och bus blev det. På kvällen kom Linda och Henke förbi med ananaspaj som vi glatt mumsade på och såg lite tv och myste mest. Suveränt.

Idag blir det lite uppryckning iaf. Jag fick iväg Thristan till dagis imorse så han är där och leker nu. Sen är tanken att köpa lite hårfärg så kommer syster Amanda hit i em/kväll och fixar mitt hår. Det behövs, den här utväxten är inte snygg. Farbror Ricky skulle nog också komma förbi och få håret snaggat av henne.

Innan storskrutt ska hämtas på dagis så ska jag försöka få i mig lite frukost, ta hand om disken och göra iordning mig själv. Vi får se vad jag “hinner” med. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats