Hanna Loffart

När vi startar dagen BRA.

Jag tycks ha vaknat till en mycket bättre dag. Emil och jag satt i flera timmar igår och bara pratade, om allt och ingenting. Det är så skönt.

Imorse knallade jag och barnen iväg till dagis efter en lååång ledighet. Det kändes vill jag lova. Vi hade inte alls koll på vad som skulle med, i vilken ordning man gör allt på morgonen eller på vad klockan var. Haha. Lite smått kaotiskt, fast på ett roligt sätt. Vi kom iväg skapligt iaf, och inte alls så sena som jag hade befarat.

Thristan var överlycklig över att jag faktiskt väckte honom och sa att vi skulle till dagis. Han studsade ur sängen och skrek; “Oh, kära nån. Det får jag inte glömma bort. Skynda, mamma. Full fart framåt.” Haha, gissa om jag har roligt åt hans kommentarer? Och gissa om det var en mallig Thristan som kom in på dagis och stolt berättade att han inte hade någon blöja på sig..? Min stora kille.

Nu sover Thexas sig förmiddagsnap. Han är på så bra humör nu för tiden, det är så roligt. Efter att ha varit en liten tjurskalle den senaste tiden, så är det här precis vad vi alla behöver. Mycket skratt och fullkomlig lycka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats