Hanna Loffart

När vi varit på Öppna förskolan.

Dagarna hemma med barnen blir lätt enformiga. Det är rutiner hit och rutiner dit, inte så konstigt iofs. Men det är ett himla planerande för att saker och ting gå ihop. Men idag tog vi oss iväg till Öppna förskolan här på norr för att leka lite. Det var flera mammor där som jag är bekant med, så det var roligt. Thexas var vild som vanligt och Thristan lekte med bilar. Allt i sin ordning alltså. Så dit lär vi gå fler gånger.

Thristan brukar kunna tjaffsa lite med Thexas, men idag på förskolan så bet han honom i armen. Thexas blev jätteledsen och fick ett ordentligt märke på armen, men det gick inte hål som tur var. Thristan förstod direkt att han hade gjort fel och sa förlåt och man såg hur han skämdes. Men det är inte likt honom. Bara en gång tidigare har han bitit, och då var det han-som-inte-får-nämnas-vid-namns flickvän som fick sig ett bit i rumpan. Men annars inget. Så jag vet inte vad det tog åt honom idag. De var inte osams eller så, utan han bara bet. Tråkigt.

Nu ligger Thexas och sover, mycket senare än vanligt pga öppna förskolan. Thristan och jag har myst med lite muffins och kaffe/mjölk. Vi väntar in Emil som är och handlar. Om en stund kommer Hanna förbi och hämtar grejer också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats