Hanna Loffart

Näst sista dagen på året

Näst sista dagen på 2018.
Jag började dagen med huvudvärk, samtidigt som Emil fick ett rensarryck i skafferi och frys. Jag myste med Thiara hela förmiddagen och efter lunch kändes det bättre efter både migränmedicin och Ipren. Jag har börjat plocka undan allt vad jul heter, det är lätt hänt när man börjar plocka bort en grej. Nu har vi bara granen kvar och den åker ut imorgon. Thiara ville visst dansa kring den först…

I eftermiddags åkte vi hem till Emils föräldrar på en fika. Thiara trivs som fisken i vattnet där. Vilken tur för henne att hon ska tillbaka dit på lördag för sleep-over också!

Ikväll kom pojkarna hem och Thristan blev så glad över hans nya dator. Emil hade köpt tre spel till den också, så ni kan ju gissa vad Thristan har gjort resten av kvällen. Och förmodligen lär han fortsätta med det under morgondagen med. Lyxen med jullov! Thexas kom dock hem med ont i halsen, så jag hoppas han inte blir sjuk. Thiara hostar en del med. Håller tummarna för att alla är friska imorgon så vi kan fira nyår med vänner!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats