Hanna Loffart

Norrköping och kalasande

Igår efter jobbet så gick jag till min pappa en sväng. Vi gottade oss i solen och drack kaffe.

20120710-070613.jpg

(nej, han är inte lika cool som han ser ut, haha)

När Emil hade slutat så kom han och hämtade mig och vi for till Norrköping (ett himla rännande där på oss nu) för lite shopping. Emil behövde badbyxor och shorts och jag är ju inte den som tackar nej till lite shopping. Vi hade dock knappt två timmar på oss innan butikerna stängde, så efter att jag gått med Emil in i en av “hans” butiker så delade vi på oss. Skönast så! Haha.

Jag hittade två par skor till mig och ett par skor till Thristan (på dagis har de bett om skor med kardborrband till honom, så han kan försöka ta på/av sig dom själv. Så det hittade jag nu) Det blev även en klänning, linne, underkläder och en bikinitop. Mer än så hann vi inte med.

Efter shoppingen så åkte vi hem till Titti, Patrik och Nellie för att gratulera Patrik som fyllde år. De bjöd på mumsig mat PLUS efterätt. Oh, så bortskämda vi vart! Titti är en riktig fena i köket så det dröjer inte länge innan vi bjuder in oss igen. 🙂 Stackars Nellie fick så ont i magen så något mys blev det inte tal om, det får vi ta igen nästa gång. 🙂

20120710-070617.jpg

Titti hade gjort egen glass som var HUR god som helst! Och så chailatte till det. (det här är Emils bild, han drack även saft med sugrör, haha)

Ja, det var våran kväll det. Vi var hemma strax innan halv 12 och stupade i säng på stört. Idag var det tungt att gå upp, sängen var skön ju!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Titti

    Hahah, ohh jaa vi måste ju få se om det är så illa som ni säger. Även fast jag inte tror det=)
    Nellie sov till kl 06.00 utan ett litet piip. Lycklig mamma jag är som har en sån snäll dotter.

stats