Hanna Loffart

Nu ”lever” bloggen igen

Det kommer ta mig en evighet att ladda upp bilder hit, då det är ett glapp på fyra månader då bloggen legat nere.
Så ledsamt, för jag vill ju verkligen ”blogga ikapp” en del, främst pga att jag själv glömmer så lätt annars.
Utbrändheten 2018 och minnet kommer väl aldrig bli bra igen känns det som ibland.

Jag glömmer ofta saker jag gjort. Eller saker som folk berättar för mig, ofta oerhört pinsamt då jag verkligen inte KAN komma ihåg saker hur mycket jag än tänker efter. Då är bloggen till stor hjälp ibland faktiskt, där kan jag gå tillbaka och läsa och se bilder från (oftast) viktiga händelser. Så ja, jag ska försöka blogga ikapp lite om sånt som hänt under sommaren. Lite i taget. Och samtidigt hålla i det här med att skriva om vardagen, för det är ju DET jag vill kunna gå tillbaka och läsa om.

Nu för tiden så lägger i Thilox och Thuni vid 20 och då har jag helt plötsligt lite tid igen. Ja, tills Thuni vaknar igen och oftast är vaken i många timmar. Den där ungen och sömn alltså, just nu känns det som att det aldrig kommer att vända. Vi snittar 3-4 timmars sömn per natt. Osammanhängande.

Nåja, ikväll blir det läggdags tidigt. Jag har varit i Stockholm med bästisarna i helgen och är rätt trött. Thristan har feber och får vara hemma från skolan imorgon.

Och apråpå ingenting, men så god pizza vi gjorde förra helgen. Det vattnas i munnen på mig, måste göra den snart igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats