Hanna Loffart

Nu river vi rummet

Idag tog vi ett ryck och började tömma Thilox rum.

Jag började lite smått i veckan med att packa ner grejer i kartonger, barnens leksakskök osv. Det lekar han ju ändå inte med ännu så. Eller, han leker aldrig i sitt rum. Alla leksaker står nere i vardagsrummet.

Hur som helst, vi ska ju byta rum med honom. Så han får vårat sovrum som är lite större, så får han och bebisen dela rum. Och vi får ett mindre rum, men som kommer rymma vår säng och garderob. Det räcker så.

Tanken är att göra det mesta under vecka 29, då Thristan och Thexas är hos sin pappa för då kan vi flytta upp Thilox säng till något av deras rum under tiden vi håller på i det rummet. Men idag hade vi plötsligt lite energi båda två, och plockade ut allt från rummet. Sen blev Emil lite nyfiken på hur han fäst väggen i rummet, för det mindes han inte. Så den rev han och till vår glädje så satt det bara fast med tre skruv i golv och tre i taket, så vi behöver inte byta taket som vi trott. Bara att spackla och måla. Och på golvet ska vi ändå lägga in en heltäckningsmatta så.

Nu ikväll har jag och Thiara spacklat väggarna, hon tyckte att det var jätteroligt att hjälpa till med det. Imorgon ska vi slipa och spackla igen. Sen får vi se när vi fortsätter, Emil ska få cellgifter på tisdag och då blir det några vilodagar.

Jag och Thilox tittade på när Emil rev väggen, lite konstigt tyckte han nog att det var.

Och här under väggen såg man alla våra gamla tapeter.

Thexas randiga, Thiaras rosa/vita rutiga och Thilox svart/vita.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats