Hanna Loffart

Nu ska här lappas!

(Inlägget innehåller reklam och annonslänkar)

Jag sprang på så himla fina påstrykningslappar till kläder för ett tag sen.
Har sen dess letat efter en jeansjacka till Thuni att fästa dom på, och äntligen fick jag tag på en.
Jag har inte strukit fast dom än, men ska göra det pronto!

Thiara blev så sotis, hon tyckte det var häftigt och ville också ha!
Hennes jeansjacka från förra året är för liten (allt är för litet för henne, gud vad hon växer nu!) så jag jagar efter en jeansjacka till henne också. En mjuk vill hon ha, får se vad jag kan hitta.

Och så hittade jag de här fina påstrykningslapparna hos Lindex. (adlink) Klicka här för att komma till dom. 

Hur fina som helst ju! Det fanns med många olika motiv, regnbågar, bilar osv. De med blommor fastnade jag för, får se om fröken här hemma godkänner dom. Dessutom såg jag att de har så himla smidiga lagningslappar till hälen på skon. Thexas sliter alltid ut skorna där, och de här lapparna gör ju kanske att de håller lite längre. Jag har beställt hem dom för att testa. Och Thiaras nya termobyxor har gått sönder då hon fastnade i ett staket på skolan, känns surt att köpa nya igen, men hon gick med på att laga dom för resten av säsongen nu. Kanske inte ens kommer nån mer snö? Så då hittade jag svarta lagningslappar för ytterkläder, det borde ju funka? Älskar såna här praktiska saker, haha. Allt finns hos Lindex. (adlink)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats