Hanna Loffart

NU skulle man ha semester

NU är verkligen tiden på året då jag egentligen skulle vilja ha semester. Det är i min mening lagom temperatur och det finns massor att dona med i trädgården. Men än har jag 8 veckor kvar att jobba. Fy sjutton så långt det känns! Emil har ingen semester alls i år, tråkigt nog,. Men han får lov att ta en veckas föräldraledigt då hans jobb har stängt.

Idag efter jobbet (Emil hämtade barnen) så åkte jag till Ica Speceritjänst blomstertält här i stan. Om ni inte varit där än, åk dit! Så mycket fint och till bra priser! Jag kom hem med en hel del och ska nog åka tillbaka i helgen igen. Hade räknat lite fel på murgröna tex. Och så glömde jag köpa olivträd. Jag kom hem med murgröna, pelargoner, jordgubbsplantor till Thiaras lekstuga och lite annat grönt.

Igår planterade jag dessutom allt som jag köpte i fredags också, så nu längtar jag tills det börjar växa.

Uteköket har fått lite kärlek. Jag har bättrat på färgen lite, satt upp nya kroklister och köpte en fin rosmarin på stam och citronmeliss. Köpte även basilika och timjan som fått komma ner i en pallkrage, får nog bli en dill där också. Jag har dessutom beställt hem en himla massa fröpåsar som borde komma vilken dag som helst nu. Måste åka och köpa ett nytt hyllplan också, det som satt här förra året blev förstört under vintern.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats