Hanna Loffart

Nyårsafton 2016 – en dag att minnas

Nyårsafton 2016 – den gick till historien!

Jag började med att ställa upp som funktionär under vår stads 100-års firande. Jag skulle se efter marschaller och eldkorgar, men jag måste ha skurit mig på en marschall (kände inget) för helt plötsligt så var det blod överallt. Jag blödde rätt rejält på lillfingret visade det sig. Vi fick stop på blödningen och jag kunde traska bort till min station innan alla människor kom till firandet. (Så här i efterhand så borde jag nog ha åkt upp och sytt fingret, det var rätt djupt såg jag igår men nu tycks det iaf läka) Själva firandet var en succé! Ett otroligt maffigt fyrverkeri!

Efter det så åkte jag hem till Bettina och Robin där det som vanligt vankades nyårsmiddag. Bettina och hennes syster hade stannat hemma från firandet för att förbereda maten. Jag själv hade enormt mycket blåsor i munnen (afte ni vet) så jag kunde bara äta litegrann med hjälp av bedövning. Bedövningen som låg bredvid mig hela kvällen och fick bättras på varje kvart, minst.

Helt plötsligt börjar deras diskmaskin att läcka och det blev ett himla pådrag för att lokalisera, reparera osv. Det var vatten i köket, det rann vatten ned till andra våningen. De fick montera ner en del av köket, ringa dit en hantverkare. Ja, jösses – en timme tog det! I samma veva började jag få migrän och hade såklart slut på migräntabletter, en Alvedon hjälpte litegrann men jag var bra låg. Hela kvällen var verkligen som en dålig film och när vi väl satt ner allihopa igen vid 23.30 och säger “nu kan i alla fall inget mer gå fel” så kräks ett barn på nedervåningen. I soffan. De åkte hem och vi andra väntade in 12-slaget, för att man ska, Inget var sugen på att skåla in det champagne, men för barnens skull gick vi ut. Det regnade. Sen gick vi hem.

Alla bilder jag har från kvällen är de nedan, det säger rätt mycket. Bettinas fina dukning och en bild på Emil och Thiara när vi skulle gå hem. Men trots en riktig pisskväll (kanske speciellt för mig som hade ont) så älskar jag dessa människor och att vi bara kan skratta åt eländet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats