Hanna Loffart

Nyfärgad

Kan det vara så att man blir större och större för varje dag som går? Jösses, jag känner mig enorm, och då är det ändå 3 månader kvar. Hur ska detta sluta? Hujedamej.

Gårdagskvällen va mys. Tobias och jag hyrde filmer och köpte godis och hade det bara bra. Kände nog båda två att vi behövde det. Ta tid för varandra. Och imorse låg vi länge i sängen och drog oss och bara kramades, underbart. Frukost på det och sen iväg för att sola. Tobias är neger och jag är lika blek som alltid. Överdos av hormoner, jovisst. Det händer verkligen ingenting på brunfronten.

Färgade ju håret hos Jenny igår också. Och det var ju en riktig resa det också. Försökte få bort det gröna, och nu är det ÄNTLIGEN borta! Snacka om lycka. Har dock en rödlilablå-svart-brun nyans i håret nu, men det får fixas om nån vecka eller så, för den här färgen är cool. Men mycket försvann i duschen. Synd. Men det får Jenny fixa, hon är bäst. Når annat får inte tors. Så, nu var det klart också. 🙂

Ikväll bär det av ut till mamma med Tobias och en stor del av den galna sidan av släkten. Grillning och så antagligen lite alkohol-förtäring för de andra. Jag måste komma ihåg kameran. Såna här kvällar brukar urarta, och det vill man mycket gärna ha bildbevis på.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats