Hanna Loffart

Nyklippt

Försöker förgäves att ladda upp en bild på mitt nyklippta hår, men det vill sig verkligen inte. Fittdator, om jag får vara grov i munnen och säga hur jag tycker om den just nu. Nåväl, håret blev bra, inte alls så kort som jag hade trott. Det behövdes inte. Och jag som har så fint hår. Nu ska det få bättre behandling av mig, jag lovar. Det ska klippas oftare och jag ska sluta tokblondera det. Eller ah, det har jag ju redan gjort. Lugg blev det också, har saknat den. Trivs mycket bättre så här. Och imorgon ska Jenny vara rar och färga bort den där hemska gröna färgen, förhoppningsvis. Går inte det så vet jag inte vad jag gör. Hjälp!

Lite bebiskläder-shopping har det blivit idag också. Kan inte låta bli. och nu när det är rea också, det är ju bara att slå till. Ett set med tröja+byxa och en heldress. Jättesöta. Men Blenda var tveksam till om fötterna verkligen skulle få plats i heldressen. Haha, hon är alltför söt hon.

Nu sitter jag hemma och väntar på Tobias som är och tränar. Han har fått för sig att han ska avanmäla sig från KK-joggen. Vilken mupp va? Visste att han skulle banga. Han skyller på att han har match dagen efter och inte vill vara trött då. Det dummaste jag har hört, eller vad säger du Malin?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats