Hanna Loffart

Onsdag

Idag ringde de från onkologen i Eskilstuna (de som jobbar med cancerpatienter) och Emil fick en kontaktsköterska där. På något sätt så känns det så skönt att de hörde av sig, att veta att de vet om och tar hand om honom nu. Svårt att förklara.

De pratade lite om vad som ska göras härnäst och det är en del (ännu fler) prover som ska göras innan behandling sätts in. Imorgon ska han operera bort en lymfkörtel, förmodligen under lokalbedövning bara. Han ska även få göra en PET-röntgen samt träffa olika läkare för mer information innan man drar igång behandling. Och detta ska man göra, som jag förstod det, inom någon vecka i väntan på provsvaret från lymfkörteln. Så även om den här väntan är jobbig, så går det väldigt fort ändå.

Blombud från min mamma och syskon.

Vi försöker hitta en ny vardag här hemma tillsammans. Men vi tänker att det får bli lite som det blir, vi vet inte hur Emil kommer att må under behandlingen sen. Just nu är Thilox så jäkla intensiv, så vi skojar om att det var meningen att vi behövde va två vuxna på honom nu. Haha.

Blombud från mina pysseltjejer.

Och vi har så många i vår närhet som visar sin omtanke, det är verkligen så fint. Även om det på nåt sätt blir ”mer verkligt” då. Annars så går vi ju runt här hemma i vår lilla bubbla.

Kolla här bara. Grannarna har gett oss en kruka med en massa goda, fina och bra-att-ha-saker. Godis, chips, ostbågar, ostar, kex, alkoholfri öl och så bra saker som Emil kan behöva sen; en mysig filt, ett doftljus, vattenflaska, kaffe, te, vitaminer, Dextrosol mm. Verkligen genomtänkt och så himla fint gjort av dom!

Och så bästis Linda som bakat till oss, och kom med massa godsaker och blommor  i helgen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats