Hanna Loffart

Oväder + minigolf

Nu är vi på väg till Ullared! Det är ca 2,5 timmar att åka ner dit från Gränna så vi passar på. Känns som en lagom tripp med Thilox. Han som avskyr att åka bil… Och så håller vi tummarna för att det inte är så mycket folk.

Igår spelade vi ju minigolf med barnens farmor och farfar. Thiara var så himla duktig, första gången och allt! Hon tröttnade lite i slutet, 18 banor tar ju ändå en stund. Och just när vi var på sista banan så började det droppa lite från himlen. De hade ju utlovat regn i och för sig. Thiara hade precis slagit ner sista bollen, så jag tog henne och vagnen och började gå tillbaka mot husvagnen innan de andra var klara. Tur vi gick då, för en minut senare så ösregnade det! Vi fick springa och ta skydd under träd. Sen kom jag på att takluckan till husvagnen nog var öppen, då sprang vi vårat fortaste i regnet till husvagnen. Men luckan var stängd som tur var. Tätt efter oss kom de andra, dyngsura!

Resten av eftermiddagen och kvällen regnade det lika mycket. Vi satt i vårat förtält och fikade med farmor och farfar och när de gick till sin husvagn så gick vi in i våran och pysslade, ritade, spelade spel och åt mat. Himla mysigt ändå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats