Hanna Loffart

På bättringsvägen + Thiaras presenter

Natten till igår sov Thiara hela natten. Första natten på flera veckor! Och hon vaknade med ett leende! Alltså – jag vet inte när jag kände mig så glad senast?!

De senaste dagarna (veckor egentligen, vi har varit sjuka sen slutet av november) har varit väldigt jobbiga. Ingen av pojkarna har någonsin så hög feber, och att se henne så dålig gjorde mig så ledsen och orolig.

Men igår vaknade hon helt utan feber! Lite snorig är hon fortfarande, men det är ju jag också och det har suttit i två veckor nu.

Thexas är också frisk. Det var bara en kräks i lördag förmiddag. Han har ätit och druckit bra sedan dess och busar på som vanligt. Riktigt skönt! Vet inte vad det var för knasigt han åkte på. Han är hemma med mig och Thiara idag, bättre att vara hemma en dag extra.

Så nu är vi verkligen på bättringsvägen här hemma. Äntligen!

Igår hade vi en riktig middag här hemma. Lediga tillsammans allihopa, det är inte så ofta vi är det. Film, god mat, lite städ och tvätt, dusch och bad av alla barn. En bra söndag helt enkelt.

Något mindre bra är väl att Thiara har ätit sönder laddaren till datorn! Jäkla unge alltså! Just som jag skulle skicka in julkorten för framkallning i sista minuten. Får åka och köpa en ny sen. 700:- som hon skulle kunna fått en massa julklappar för istället. Haha. Som om jag inte redan köpt en hel del..?

IMG_6322.JPG

Thiaras lilla presentbord. Hon fick ju paket av oss när hon fyllde år. Sin första docka, Maileg-kanin, stapeltorn, prinsesstårta i trä, byxor, en glass-lampa och teckningar från brorsorna. Min morfar var här med en present också, ett knopp-pussel. Perfekt då det fattas bitar från de flesta av pojkarnas gamla pussel. Från Thiaras morfar och Eva fick hon kläder – perfekta till dagis! Och av Emils morbror och mormor fick hon böcker, en om Imse vimse spindel med en gosedjurs spindel till och så en bok om djur där det finns knappar man kan trycka på så de låter. Rolig tyckte Thiara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Våran son kräks i samband med feber ibland. Vissa gånger innan febern kommer och ibland när han får hög feber. Lite olika. Men oftast bara en kräkning. Blir ingen magsjuka eller så. Kanske något liknande din son fått.

    1. hannarunesdotter

      Men han har inte haft någon feber eller något heller, det är det som är så konstigt. Men man kanske inte alltid kan få svar på allt. Skönt att han mår bra nu iallafall. Kram!

stats