Hanna Loffart

På lunch en sväng

Nu är jag hemma på lunch en sväng.
Tomt i kylen så en sallad från Ica fick det bli. Duger till mig!

Skulle behöva storhandla, men när ska jag hinna med det?
Idag kommer jag jobba sent då vi ska ha informationsträff för de som är intresserade av att bli gode män. Och efter det ska jag iväg och pyssla, så jag är nog inte hemma förrän efter 22 ikväll. Emil får trolla fram nåt ur frysen till sig och barnen ikväll helt enkelt, så får jag handla imorgon. Så får det bli.

Imorse var jag på utvecklingssamtal med Thristan, det gick väldigt bra. Han har gjort stora framsteg det senaste halvåret och det gläder mig. Han stod liksom still och stampade förut och kom inte på hur han skulle göra med varken matten eller svenskan, det gör han nu! Det är så himla roligt att se och få vara del av. Jag trodde ju att jag skulle på utvecklingssamtal på Thexas dagis också, men jag var visst en hel månad tidig så det var bara att åka igen, haha. Nej, nu ska jag runda av här och åka tillbaka till jobbet.

Den fina vasen/urnan kommer från Ellos och är så himla fin! Den är på rea nu och du kan hitta den HÄR. Några gröna kvistar till den ska införskaffas bara. Och den svarta spegeln är också ”ny” för mig. Köpte den av en vän som tröttnat på den. Kalas ju!

DSC02125 DSC02126 DSC02127 DSC02130

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats