Hanna Loffart

Paket redo inför 7-årsdag

Kan inte fatta att min lilla tjej fyller 7 år imorgon!

Lilla och lilla förresten, hon börjar ju blir stor! Och hon är en liten kopia av mig som liten, känner igen mig i så mycket av hennes personlighet och sätt att vara. Hon är en sån fin kompis, alltid uppmärksam och mån om att alla ska ha det bra. Hon och några kompisar startade tex en ”snällklubb” i skolan som går ut på att hålla koll så att alla har någon att leka med osv. Hur fint!?

Jag skulle kunna skriva en hel roman, men nu ska jag strax krypa till kojs. Paketen står redo inför morgondagen. Hon har haft nedräkning en månad nu så ni kan tro hon är pepp!

Jag tror hon kommer älska discokulan och silverbyxorna!
Och nya gympakläder har hon önskat sig, med ett tajt linne. Stor tjej som sagt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats