Hanna Loffart

Påsklunch med jobbet

Påsklovet börjar nu!

Arbetsveckan slutade vi med en gemensam påsklunch på kontoret som Maria ordnat med, så gott och mysigt! Jag har tusen tankar i huvudet och har en känsla av att jag glömt saker som jag borde gjort färdigt på jobbet dock, jobbig känsla. Men jag gissar på att kollegorna hör av sig om det är något som är alltför tokigt.

Det var barnens sista dag på skola och förskola på ett tag nu, vi hämtade dock hem en Thilox från förskolan förut som har misstänkt kladdiga och röda ögon.
Jag sa på skoj för ett tag sen ”Det är ingen idé att jag lägger in semester på påsklovet, barnen är säkert ändå sjuka.”
Ja, vi får väl se vad det blir av det här…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats