Hanna Loffart

Påsknaglar på Thira

Som alltid är jag har varit och gjort mina naglar, så vill Thiara också ha fina naglar.
Hon var den här gången bestämd med att hon ville ha gula naglar till påsken.
Men hur mycket vi än letade, så hittade vi inget gult hemma.
Och då har ändå ungen 106 nagellack som hon ärvt v sin moster (några är mina av dess, ”men vi delar ju” som Thiara säger) Haha, det är en skaplig samling det! Och nu vet jag vad jag ska köpa till hennes påskägg, ett guld och ett ljuslila nagellack, för det hade vi inte heller.

Men så här pastelligt och påskigt blev det! Stenarna har hon köpt för typ 10:- på Dollarstore.

Det är så svårt att måla på henne dock. Hennes naglar är så små, då hon har en dålig ovana att riva/pilla av de. Jag har inte klippt hennes naglar sen hon var bebis! Och hon gör det verkligen utan att hon är medveten om det. Men det är väldigt pilligt och svårt att få det bra. Men hon är helnöjd och det är det viktigaste!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats