Hanna Loffart

Post från möhippegänget

Just när man känner sig lite bortglömd av möhippegänget så dimper det ner ett kuvert i brevlådan.
För visst är det så, att även om jag (förut) blev lite lätt hispig, nervös och spionerande av alla dessa ankor, brev och uppdrag, så tycker jag det är så jäkla roligt alltså! Lätt dagens höjdpunkt när det är något som dyker upp! Igår kände jag mig lite deppig när jag var hemma på lunchen, trött och frusen. Och så kom det här. Vilken energi det ger!

Nu har jag inte hört så mycket av dom på två veckor, vilket varit lite tråkigt. De har väl fullt upp med sina liv såklart. Men vad fasen, nu har dom ju skämt bort mig med det här och själva satt ribban! Hehe. Nu får de ju hålla i det tycker jag. Gårdagens post var i större format än tidigare, samt inplastat! Man avancerar minsann! Och den lilla bilden på kuvertet, älskar att det är så genomtänkt och arbetat. Bästa vännerna! (Vilka de nu är, haha?)

Jag fick faktiskt ett mail om morgondagens uppdrag också, men det får ni se då.

img_0683-1.jpg

img_0684-1.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats