Hanna Loffart

Pysselkväll med tjejerna

Ikväll har jag haft pysseltjejerna här. Och vi var alla sex idag! Jag tror inte vi varit det sen i julas. Skoj!

Jag plockade faktiskt fram alla mina pysselsaker, jag vet inte när det hände sist. Flera år sen. Det där med att pyssla och koncentrera sig förvann lite för mig med all annan stress som var i mitt liv. Men idag kändes det jätteroligt. Jag gjorde några snabba kort och lät sen allt ligga framme, för imorgon vill jag gärna fortsätta. Och säkert barnen med om de blir erbjudna det.

Och så bokade vi flyg till Polen i maj också. Boendet är redan klart, så nu är vi ett steg närmare. Nu ska jag bara göra ett nytt pass också.

Lite tidsbrist för att hinna baka, men jag svängde förbi Ica och köpte godsaker till marängsviss, det går ju alltid hem. Adderade lite jordgubbar och hallon också. Barnen blev avundsjuka, så jag fick lova dom att vi skulle fika på detta i helgen sen.

Nu – borsta tänder och hångla kudden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats