Hanna Loffart

Pysselkväll och krya-blomma

Nu är jag hemma efter veckans pysselkväll.
Minus pyssel, plus mycket fika och prat.
Jag älskar dessa kvällar i veckan alltså! ♥

Emil låg och sov nu när jag kom hem, men det är svårt för mig att gå och lägga mig direkt när jag kommer hem så jag hamnade här. Jag börjar sakta men säkert läka i munnen med mina blåsor. De är kvar, men minskar och gör inte ont längre. Idag har jag inte tagit bedövning alls, har kunnat äta, dricka och prata som vanligt. Äntligen! Det har nog varit den värsta veckan i mitt liv!

DSC03020

En av mina bästa vänner, Titti, var här med en söt krya-på-dig blomma i fredags.
Betyder så mycket, för jag har helt ärligt tyckt så himla synd om mig själv.

Nu ska jag strax krypa till kojs, imorgon väntar en dags jobb och sen kalas för min bonuspappa som fyllt år.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats